Kézilabda és karitatív kezdeményezés a Magyarság Sportcsarnokban

Ahogy közeleg az év vége, az életünk különleges pillanatokkal és közös élményekkel teli, a sport és a jótékonyság pedig most összefonódik a Magyarság Sportcsarnokban. December 9-én, szombaton, különleges esemény vár ránk, amikor a női kézilabda szakág hazai pályán búcsúzik az évtől a Dunakeszi-Gödi SE elleni mérkőzésen.

A rendezvény azonban nem csak egy egyszerű mérkőzés lesz, hanem együtt ünnepelhetünk és adhatunk is. Az idei utolsó hazai mérkőzésen gyűjtést szervezünk, amelynek célja rászoruló gyermekeink támogatása. A jótékonysági összegyűjtés keretében minden szurkolót arra buzdítunk, hogy hozzon magával egy tábla csokit, melyet átadunk azoknak, akiknek ez az apró gesztus valódi boldogságot jelent majd az ünnepek alatt.

A rendezvény részletei:

  • Dátum: 2023. december 9., szombat
  • Időpont: 16:00
  • Helyszín: Magyarság Sportcsarnok
  • Ellenfél: Dunakeszi-Gödi SE

A szervezők a szurkolókat arra kérik, hogy ne csak a lelátón, de szívvel és csokival is támogassák a csapatot és ezen keresztül a rászoruló gyermekeket. A csokoládé gyűjtés egy kis figyelmesség, ami a szeretet ünnepén különleges pillanatokat teremt majd azoknak, akiknek erre a segítségre szükségük van.

Közösen tehetünk azért, hogy az idei év utolsó kézilabda mérkőzése ne csak a győzelemről, hanem a segítésről is szóljon. Gyertek el, hozzátok el a csokoládétokat, és ünnepeljünk együtt a sport és a szeretet jegyében! Mindenki szívesen látott és résztvevő a Magyarság Sportcsarnokban ezen a különleges napon.

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email