Rólunk

A Városi Sportegyesület Dunakeszi 2016 júniusában jött létre a Kinizsi Utánpótlás Egyesület utódjaként. A cél az volt, hogy Dunakeszin egyesületünk egyedüliként foglalja magába a sport valamennyi szakágát. A kezdeti 7 szakosztály 2021. tavaszától már 20-ra bővült és 27 sportágat foglal magába. Közel 3500 sportoló – igazolt és a Dunakeszi Sportprogramban résztvevők – vesz részt napi szinten az edzéseken, mérkőzéseken, versenyeken és tornákon képviselve ezáltal nem csupán egyesületünket, hanem Dunakeszi városát is.

A Sportegyesület szorosan együttműködik a Dunakeszin található állami, önkormányzati, valamint gazdálkodó szervezetekkel, továbbá a fiatalok sportolásának segítése érdekében, a nevelési-oktatási intézményekkel. A Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában 2021. szeptemberében induló sportosztályban három szakosztályunk vesz részt, mint Labdajáték Szekció program. Ennek lényege, hogy a 10 év alatti gyermekek labdaérzékét fejlesszük, segítve a gyerekeket a megfelelő sportág kiválasztásában.

Évről évre egyre több gyermek és fiatal sportol színeinkben, számos sportágban. Jelenleg 18 szakosztályunkban folyik sporttevékenység. Ezek a következők: amerikai futball, asztalitenisz, atlétika, cheerleaders, futsal, harcművészet, jégkorong, judo, kendó, kézilabda, korfball, kosárlabda, küzdősport, labdarúgás, röplabda, sakk, tollaslabda, triatlon, úszás és vívás.

Utánpótlás-nevelő egyesületként fontosnak tartjuk, hogy csapataink – egyéni és csapatsportágakban egyaránt – részt vegyenek az országos bajnokságokban. Tehetségprogramunkat is ennek szellemében indítottuk el. Célunk, hogy az egyesületben fejlődő utánpótlás játékosokból minden bajnoki idényben kiemeljenek szakosztályonként 5 lányt és 5 fiút, akik hozzáállásukkal, teljesítményükkel és nem utolsósorban tehetségükkel rászolgálnak a kitüntetett figyelemre.

Az egyesület kiemelt fontosságú együttműködő partnere Dunakeszi Város Önkormányzata, amellyel közösek a céljaink: Megfelelő körülmények biztosítása mellett, magas színvonalú sportolási lehetőségeket biztosítani minden, Dunakeszin és a vonzáskörzetében lévő településen élő ember számára.

Elnökségi Tagok

Temesvári István – elnök

Lindner Ádám – elnökhelyettes

Birényi Zsolt

Homolya József

Pasku Balázs

Felügyelő bizottság

Cifra Csaba – elnök

Horváth Tibor

Tóth Csaba

Fegyelmi bizottság

Turányi Balázs – elnök

Bartinai Péter

Benkőné Szepesi Eszter

Csiki Zoltán

Csoma Attila

id. Domoszlai Gábor

Hegedűs László