Bronzéremmel zárják a szezont női kézilabdázóink: Szoros küzdelemben maradtak alul a bajnokesélyes Miskolccal szemben


NBII női kézilabda csapatunk rangadóhoz méltó csatában kapott ki a bajnokesélyes BSK-Miskolc csapatától, Kazincbarcikán. Félidőben még 10:10 volt az állás, de a második félidő elején elment több góllal a Miskolc, mely különbséget végig meg is tartott, így a második félidei 10 perces kihagyásunkat kihasználva, otthon tartották a 2 pontot. Pár héttel korábban a Dunakeszi lányok 3 góllal verték meg a miskolci csapatot hazai pályán a szépszámú és hangos Dunakeszi közönség előtt. A hölgyek mindent megtettek, de ez a bravúr most nem ismétlődött meg idegenben, így ezzel már biztossá vált, hogy Varga Márta tanítványai a nagyon szépen csillogó bronzérmet szerezték meg az idei évi bajnokságban.

BSK-MISKOLC – VS DUNAKESZI 24:18 (10:10)

NB II Női-Észak-Kelet (C-D rájátszás)
FRISS TABELLA (május 18):
1. Gödi SE
2. BSK-Miskolc
3. VS Dunakeszi
4. Praktiker-Vác
5. Hatvani KSZSE
6. Vitka SE Vásárosnamény
7. Hajdúböszörményi TE
8. Ungvár KC
9. STAVMAT Füzesabonyi SC
10. DVSC- Debrecen
11. Mogyoródi KSK
12. Mátészalkai MTK
13. Hevesi SE
14. Újfehértó-Kállósemjéni SZSE
15. Eszterházy SC- Eger
16. Csépe Salgótarján SKC

Az első nyolc helyezett csapat a felsőház, míg az utolsó nyolc helyezett csapat az alsóház részvevője a tavaszi rájátszásban. Pontszámban már nem lehet behozni a dobogós helyezett csapatokat.

A dobogó egy előre nem várt teljesítmény volt a hölgyektől, ami sok reményre ad majd okot a szeptemberben induló 2024/25. évi nemzeti bajnokságban.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt olvasható:
https://www.mksz.hu/jegyzokonyv/32021261630

 KÉZILABDA AJÁNLÓ:
A Pest vármegyei bajnokságban játszó VS Dunakeszi II női csapata, bajnoki döntőt fog játszani Cegléden a Gál József Sportcsarnokban, május 25. napján (szombaton) 16:00 kezdési időponttal a Gyáli BKSE csapata ellen. Várunk minden kedves Dunakeszi szurkolót Ceglédre, hiszen Maczkó János csapatának célja a megyei bajnoki cím!

Hajrá VSD!

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email