Sikeres Winter Ice Race és Jégkorong Gála Dunakeszin

A VSD Jégkorong szakosztály által megrendezett Winter Ice Race igazi téli sportélményt nyújtott a résztvevőknek. A IV. Winter Ice Race egy korcsolyaverseny volt, amelyet iskolák közötti versenyként rendezett meg szakosztályunk. A verseny az I-II. osztályosok és a III.-IV. osztályosok részvételével zajlott. Mindkét korosztályban 10-10 fős csapatok álltak össze és mérkőztek meg egymással.

Az esemény célja az volt, hogy népszerűsítse a téli sportokat a városban, fókuszálva a korcsolyára és a jégkorongra. A program egy hagyományteremtő kezdeményezés, amely összehozza az iskolákat és a diákokat a sport szeretetében.

Az I-II. osztályosok verseny eredményeként a Széchenyi István Általános Iskola diákjai diadalmaskodtak, elhozva az aranyérmet. Az ezüstérmet a Szent István iskola tanulói nyerték el, míg a bronzérmet a Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola diákjai szerezték meg. A III-IV. osztályosoknál a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola hozta el az első helyezést, míg a Szent István a képzeletbeli dobogó második-, a Fazekas Mihály pedig a harmadik fokára állhatott fel.

A Jégkorong gála is sikerrel zárult. A gyerekek kipróbálhatták a jégkorongot, csapatokba verbuválva játszottak felváltva egymás ellen mérkőztek meg.

A résztvevők lelkesen versenyeztek egymással, az esemény jó hangulatban telt, hozzájárulva a téli sportok iránti érdeklődés növeléséhez a helyi közösségben. Az esemény sikerének köszönhetően remélhetőleg a jövőben is folytatódik és tovább erősíti a téli sportok iránti lelkesedést Dunakeszi városában.

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email