Május 27-én Fóton eldől, hogy ki lesz a női kézilabda megyei II. osztály bajnokságának végső győztese.

A 2022/2023-as Pest megyei női II. bajnokságban május 27-én kerül megrendezésre a Final24 esemény

Aki az idei bajnokságot végig követte tudja, hogy csapatunk 100%-osan jutott tovább az alapszakaszból, 100%-os teljesítménnyel jutott a végső megmérettetés döntőjébe. Hiba nélkül menetelt végig János Maczkó csapata. A lányok a legnehezebb és legrosszabb napjaikon is megmutatták, hogy rutinjukkal és küzdeni akarásukkal verhetetlenek. A csapat remek példa az utánpótlás előtt, az ő játékuk és az ő játék szeretetük miatt megéri kilátogatni a mérkőzéseikre.- írta bejegyzésében Rezneki Zsuzsa (játékos)

Nagyon örülünk, hogy újra fináléban lehetünk. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy méltó módon fejezzük be ezt a hibátlan sorozatot. A csapaton belül jó a hangulat, együtt vagyunk és nagy erőkkel készülünk a szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzésére. Azt gondolom, két, rutinos játékosokból álló csapat fog megmérkőzni, amely a nézők számára rendkívüli izgalmakat ígér. Bízom a csapatban és remélem, a végén mi léphetünk majd fel a dobogó felső fokára. Nagyon várjuk már a szombatot!- fogalmazott Kovácsné Birkás Anikó (csapatkapitány)

Nagyon büszke vagyok a lányokra és maximálisan elégedett vagyok a teljesítményükkel, hiszen hiba nélkül jutottunk be a döntőbe. Azt meg kell említenem, hogy rendkívül szerencsések vagyunk játékosállományunkat tekintve, mert minden poszton több olyan játékosunk van, aki az egész bajnokság során kiegyensúlyozott, jó teljesítményt tudott nyújtani, ami meg is hozta a sorozatos biztos győzelmeinket. A lányok jó hangulatban, egészséges önbizalommal várják a döntőt és nem árulok el nagy titkot, hogy az eddigi remek sorozatot szeretnénk egy aranyéremmel megkoronázni, és ezzel a győzelemmel feltenni az „i”-re a pontot. Nem lesz könnyű feladat, ismerve az ellenfelünket, akik hozzánk hasonló rutinos játékosokból álló gárda, de ha a lányok továbbra is hozzák azt a formát, amit eddig, akkor úgy gondolom nem lehet gond. Aki úgy dönt, hogy kilátogat a mérkőzésre, nem fogja megbánni, és egy parázs mérkőzésnek lehet majd a szemtanúja. – nyilatkozta Maczkó János (edző)

Az immáron XI. Final24 Szervező Bizottsága idén is szeretné emlékezetessé tenni a megyei kézilabdázás ünnepét, ehhez pedig egy-egy új ötletet is bevonva az előkészületekbe. Ebben az évben – nem titkoltan hagyományteremtő céllal is – egy emlékfát  ültetnek közösen a helyi önkormányzat, a helyi szervezők, valamint a döntőbe jutott egyesületek és a PMKSZ képviselőivel együtt.

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email