Kiemelkedő duatlon teljesítmények a zord körülmények között

Iszkaszentgyörgyön, a hideg és zord időjárás sem tudta visszatartani a lelkes versenyzőket az évadnyitó duatlon megmérettetésétől. A kihívásokkal teli napnak köszönhetően a versenypálya kanyargós utcákon vezetett, amelyet a szél csak még nehezebbé tett. Ám ez sem tántorította el a versenyzőket, akik bátran álltak az embert próbáló körülmények elé.

Az újoncokkal kezdődött a nap, akik 9 órakor indultak útjukra. Czibere Sára például remek teljesítményt nyújtva a 3. helyen végzett az újonc lányok kategóriájában. Az egész nap folyamán a versenyzők kiváló felkészültségükről tettek tanúbizonyságot, és bár a pálya technikailag nehéz volt, a gyerekek kitartóan küzdöttek, és előkelő helyezéseket értek el a mezőnyben.

A nap második felében a figyelem a felnőttekre irányult, akik közül hárman vették fel a versenyt a sprint kategóriában. Dr. Kanizsa Gabriella például hagyományosan remek teljesítményt nyújtott, és a második helyen végzett a korosztályában.

Az eredmények pedig büszkeségre adnak okot: Czibere Sára a fiatalabb kategóriában bronzérmes lett, míg Dr. Kanizsa Gabriella ezüstérmes lett a nők 30-34 éves sprint versenyében. Szenior kategóriában Bakos Dániel és Zsíros Ákos is kiemelkedően szerepelt, mindketten a legjobbak között végeztek.

Eredmények:
Újonc 1 lány: Czibere Sára 🥉
Újonc 2 lány: Schalk Vera 10., Domján Dalma 14., Jakab Leila 16.
Fiúk: Mátrai Soma 7., Deszpod Alex 9., Bartus Zsigmond 14.
Felnőtt sprint verseny nők 30-34: Dr. Kanizsa Gabriella 🥈
Szenior ffi 1: Bakos Dániel 9.
Szenior ffi 2: Zsíros Ákos 8.

Gratulálunk minden versenyzőnek és edzőnek!

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email