A VSD elnöksége köszöntötte Pongrácz Bencét az Európa-bajnoki sikeréért

A Városi Sportegyesület Dunakeszi sporttörténelmet írt azzal, hogy Pongrácz Bence, az egyesület judósa, megszerezte az első felnőtt bronzérmet az Európa-bajnokságon. A tíz éve fennálló egyesület számára ez az eredmény mérföldkő, hiszen soha korábban nem sikerült ilyen magas szintű nemzetközi versenyen dobogós helyezést elérniük.

Pongrácz Bence kitartó munkájával és elszántságával vívta ki magának ezt a rendkívüli eredményt. A VSD vezetősége elismerte és megköszönte Bence áldozatos munkáját és eredményét egy különleges ajándékkal. Az egyesület vezetősége hangsúlyozta, hogy Bence teljesítménye inspirációul szolgálhat minden sportolónak, és remélik, hogy a jövőben még több hasonló sikerrel gazdagodik majd az egyesület.

Az ajándék átadására egy ünnepélyes esemény keretében került sor, ahol az egyesület tagjai és vezetői méltatták Bence teljesítményét. Az egyesület elnöke, Temesvári István, és alelnöke Lindner Ádám elmondták, hogy Bence példamutató hozzáállása és sportolói erényei jelentős mértékben hozzájárulnak az egyesület jó hírének öregbítéséhez és a közösség összetartásához.

Pongrácz Bence sikere nem csak neki, hanem az egész egyesületnek is nagy öröm és büszkeség. A VSD bízik abban, hogy ez a történelmi bronzérem újabb lendületet ad a jövőbeli sikerekhez és további tehetséges judósok fognak felbukkanni az egyesület színeiben.

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email