Szakosztályunk két utánpótlás játékosa – Ujházi Zsófia és Halmos Dániel – szombaton Dunaújvárosban járt, az Újváros Kupa utánpótlás versenyen, ahol Zsófi egyéniben harmadik lett, lány párosban pedig első helyezést ért el Szabó Adrienn. Dani fiú egyéniben indult ezen a versenyen, de sajnos a csoportjában elért második helyezés nem volt elegendő a negyeddöntőbe jutáshoz.

Eredmények:

U13 leány páros
1. helyezett: Ujházi Zsófia – Szabó Adrienn (Pelikán DSK)
U13 Leány egyéni
3. helyezett: Ujházi Zsófia

Vasárnap kezdő- és középhaladó játékosaink a CET-Kupa amatőr tollaslabda versenyen jártak Albertirsán, ahol 3 kategóriában, egyéni és páros versenyszámban is nevezhettek a játékosok. A VSD színeiben kilenc játékos indult a versenyen, közülük gyerek egyéni „A” kategóriában Pintér Zsombor aranyérmet, a „B” kategóriában Németh Áron bronzérmet, míg a felnőtt egyéni „A” kategóriában Halmosi Dániel ezüstérmet nyert, addig a párosok között induló Ujházi ZsófiaSzondi Luca páros ezüstérmet, a Herpay Abigél – Kurucz Nedda páros pedig bronzérmet nyert!

“A” kategória gyerek egyéni eredménye:
1. helyezett: Pintér Zsombor
4. helyezett: Nagy Vilmos
5. helyezett: Szondi Luca

“B” kategória gyerek egyéni eredménye:
3. helyezett: Németh Áron

“A” kategória felnőtt egyéni eredménye:
2. helyezett: Halmosi Dániel
4. helyezett: Laczai Zétény

“B” kategória páros eredménye:
2. helyezett: Szondi Luca – Ujházi Zsófia
3. helyezett: Herpay Abigél – Kurucz Nedda (Verőce)

Sándorházi Vivien a Skót Open 2023 nemzetközi versenyen járt, ahol az első fordulóban rögtön a verseny 3. kiemeltjével, a tajvani HUANG Yu-Hsun találkozott, és 17:21, 16:21 arányú vereséget szenvedett.

Szakosztályunk felnőtt játékosai – Ágai Zsombor, Kis-Kasza Miklós, Csobod Marcell, Szele Zoltán – az elmúlt hétvégén Bulgáriában jártak, a YONEX Bulgarian International Championship 2023 nemzetközi versenyen. Zsombor és Miki a legjobb 32 között, a verseny 3. kiemeltjeként kezdték meg a férfi páros küzdelmeket, de ez nem hozott nekik szerencsét, mert egy szoros három szettes mérkőzésen szenvedtek vereséget, így a verseny számukra befejeződött. Mindeközben Zoli és Marci első mérkőzésüket megnyerve jutottak a legjobb 32 közé, de itt ők is búcsúzni kényszerültek a további küzdelmektől.

Ezúton is gratulálunk a játékosoknak és edzőiknek!

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email