Temesvári István, a Városi Sportegyesület Dunakeszi elnöke, Birényi Zsolt a VSD gazdasági vezetője és Pasku Balázs operatív vezető adott át korszerű sporteszközöket a Dunakeszi IV. Béla Király Gimnázium Tagintézmény-vezetőjének, Zentai Katalinnak, és a Lányi Ferenc Technikum vezetőjének, Szekeres-Joó Eszternek. Az eseménynek a Dunakeszi Magyarság Sportcsarnoka adott otthont, ahol együttműködési kapcsolatuk erősítése és a testnevelésórák támogatása volt a központi téma.

Az átadott sporteszközök olyan innovatív eszközök, amelyek hatékonyan segítik a tanulók fizikai fejlődését a stabilitás, koordináció, erő és atlétikai alapok terén. A kezdeményezés célja nemcsak a testnevelésórák minőségének növelése, hanem a VSD, a városi sportegyesület és az iskolák közötti szorosabb együttműködés elősegítése.

Temesvári István ezen gesztussal kifejezte elkötelezettségét a sport és oktatás összekapcsolásában, valamint a helyi közösség sportfejlesztése iránt. A Dunakeszi Iskolák vezetői örömmel fogadták a sporteszközöket, bízva benne, hogy az új eszközök hozzájárulnak a diákok aktív életmódjához és sportteljesítményéhez, a Dunakeszi Iskolák és a VSD közötti partnerség tovább mélyül, hozzájárulva a helyi közösség sportos és egészséges életmódjához.

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email