Nem sokon múlt a bajnoki cím tollasozóinknál

Válogatott játékosunk Sándorházi Vivien a legjobb 16 közé jutott, a múlt héten megrendezésre került Orleans Masters Badminton VICTOR 2024. nemzetközi versenyen.
A legjobb tizenhat között a dán Amalie Schulztól szenvedett 16:21, 21:17, 16:21 arányú vereséget.

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre Pécsett Magyarország Extra Liga tollaslabda csapatbajnokságának döntője, ahol szakosztályunk csapata a házigazda Multi Alarm SE csapatával csapott össze, annak reményében, hogy visszavághat a tavaszi fordulóban elszenvedett 9:0 vereségért.

Multi Alarm SE – VSD 5:4

A 9 mérkőzésből álló csapattalálkozó végig izgalmas, jó mérkőzéseket hozott. A hazai csapat a férfi egyéni mérkőzéseket követően már 3:0-ra vezetett, amikor is Vivien és Mónika is megnyerték saját mérkőzéseiket (3:2). Az egyéni meccsek után következtek az egynemű párosok, előbb a férfiak álltak pályára, melynek eredményeként az állás már 4:3-ra módosult. Ezek után női párosunk egy igen szoros, 3 szettes mérkőzést nyert meg, melynek köszönhetően csapatunk kiegyenlített (4:4), és jöhetett a mindent eldöntő 9. mérkőzés, a vegyes párosok csatája. Sajnos ebben a „csatában”, most alulmaradtunk, így a csapattalálkozó 5:4 arányú pécsi győzelemmel zárult!

Nem sokon múlott a bajnoki cím, így most csapatunk tagjainak az ezüstérem jutott:
Ágai Zénó, Ágai Zsombor, Boros Vince Félix, Bukoviczki Nikoletta, Csobod Marcell, Drávai Szilveszter, Horváth Kristóf, Kiss Ábel Bálint, Kis-Kasza Miklós, Madarász Réka, Nagy Sámuel, Sándorházi Vivien, Szele Zoltán, Szőke Mónika, Vetor Nikol, Tóth Henrik.

Gratulálunk!

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email