Idén is sok családot vonzott a VSD sportválasztója

Immáron hatodik alkalommal rendeztük meg az éves sportválasztónkat, ami a Dunakeszi Feszt egyik legnépszerűbb programkínálata volt és amely hatalmas népszerűségnek örvendett. A VSD mind a huszonkét szakosztálya kitelepült és tették lehetővé a fiatalok számára, hogy kipróbálják a különböző sportágakat, és megtalálják azokat, amiket a legjobban szeretnek és amiben tehetségüket is felfedezhetik. Az egyik legfontosabb előnye ennek a rendezvénynek az volt, hogy lehetőséget nyújtott a gyermekeknek arra, hogy belekóstoljanak olyan sportágakba is, amelyekre korábban nem volt lehetőségük és rájöjjenek, melyik sport fekszik nekik a legjobban.

A sportválasztónk fontos szerepet játszott az egészséges életmód népszerűsítésében is. A rendszeres testmozgás kulcsfontosságára, a gyermekek fizikai és mentális egészségének fejlődésére hívta fel a figyelmet.

Családi programként lehetővé tettük a szülőknek is, hogy részt vegyenek a gyermekeik sportos tevékenységeiben, és együtt élvezzék a sportolás örömét. A gyerekek miután kipróbálták a különböző sportágakat, pecséttel lettek jutalmazva, amit összegyűjtve egy nyereményjáték sorsoláson vettek részt és értékes nyereményeket zsebeltek be.

A mai VSD sportágválasztón tiszteletét tette Lőrincz Tamás olimpiai bajnok, világbajnok és négyszeres Európa-bajnok birkózó is

Várunk titeket jövőre is!

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email