Három győzelem és egy második hely a II. Dunakeszi 7próbán

A sport nemcsak a pályán, hanem a konyhában is győzedelmeskedett.

Vérbeli Sportolók Dunakeszi névvel szálltunk ringbe a Dunakeszi Feszt egyik programján a II. Dunakeszi 7próbán.

A városi eseményen helyi cégek, önkormányzatok és sportegyesületünk különböző versenyszámokban mérettették meg magukat.

A Dunakeszi rendezvény mind a helyiek, mind a résztvevők körében hatalmas izgalmat váltott ki. A nevezők között olyan neves cégek is szerepeltek, mint a -későbbi győztes csapat- Dunakeszi Járműjavító Kft., Dunakeszi Light Tech, Nor-Color Kft., Dunakeszi Rendőrkapitányság, Önkormányzat csapata – Dunakeszi odateszi, Dunakeszi Közüzemi Kft. csapata, Fót Város Önkormányzat, Pörkölt kör csapata – Laterex, WHB, Csemetekertészek – DÓHSZK- Dunakeszi Óvodai és Humán Szolgáltató Központ és Könyvtár csapata

A versenyek sokszínűsége garantálta, hogy mindenki találjon kedvére való kihívást. Volt sörivás, szkander, fight, erőpróba, kötélhúzás és sorverseny.

Összesített pontszámításban csapatunk a 2. helyet szerezte meg. A legjobb Fight versenyben a kézilabda szakosztályunk technikai vezetője Csontos Róbert győzedelmeskedett, míg a női szkander versenyben Fazekas Laura bizonyult a legerősebbnek.

Azonban a nap abszolút csúcspontja a főzőverseny volt. Mindegyik csapat elkészítette saját ételét, és a három tagú zsűrik szavaztak a kedvencükre. A VSD csapata marhapörköltet tálalt juhtúrós sztrapacskával, hagymás burgonyával és paradicsomsalátával. Az ízek és a tálalás lenyűgözte a zsűrit és a tavalyi évhez hasonlóan Temesvári István és Czeiliger László vezetésével a VSD nyerte a legjobb főzőnek járó díjat.

A 7próba célja nem csak a versengés volt, hanem a közösségépítés is. Ez a városi rendezvény megerősítette a közösség összetartozását, és a jövőben is sokak számára emlékezetes pillanatokat kínál majd. A főzőversenyen elért győzelem pedig bizonyítja, hogy a sport nemcsak a pályán, hanem a konyhában is győzedelmeskedhet.

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email