A Városi Sportegyesület Dunakeszi ingyenes nyílt nappal ünnepelte a Magyar Sport Napját

Május 6-án, a Magyar Sport Napján a Városi Sportegyesület Dunakeszi egy különleges eseménnyel ünnepelte a sport és az egészséges életmód fontosságát. Az ingyenes nyílt napra az egész városból és környékéről érkeztek érdeklődők, hogy részt vegyenek az aktív és szórakoztató programokban.

Az esemény során a VSD számos szakosztálya kinyitotta kapuit, hogy lehetőséget adjon mindenkinek a sportágak kipróbálására és megismerésére. A résztvevőknek lehetőségük volt részt venni rövid bemutatókon, edzéseken és játékos feladatokon, amelyek segítségével közelebbről megismerhették a különböző sportokat.

Az eseményt az adta még izgalmassá, hogy 21 szakosztály vett részt a programokban, így a résztvevők széles választékban kipróbálhatták az olyan sportágakat, mint a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, asztalitenisz, stb (teljes lista itt) . A szakosztályok elkötelezettek voltak abban, hogy mindenki számára vonzó és élvezetes edzéseket tartsanak.

A Magyar Sportok Napja különleges jelentőséggel bír Magyarországon, hiszen 1875. május 6-án Budapesten rendezték meg az első szabadtéri sportversenyt, melyet a Magyar Athletikai Club (MAC) szervezett. Azóta ez a nap az országban az aktív életmód és a sport ünnepe.

Az ingyenes nyílt nap résztvevői nagy lelkesedéssel és energiával vettek részt az eseményen, és élvezték a sport és a mozgás örömeit. Az esemény során kialakult baráti légkörben mindenki jól érezte magát, és sokan új inspirációt és motivációt kaptak az egészséges életmódra való törekvéshez.

A Városi Sportegyesület Dunakeszi és a szakosztályok munkatársai, edzői is kiemelkedő munkát végeztek az esemény szervezésében és lebonyolításában, hogy egy felejthetetlen és élvezetes délutánt, estét nyújtsanak az érdeklődöknek. Az esemény sikere azt mutatja, hogy Dunakeszi városa és lakói elkötelezettek az egészséges életmód és a sport támogatása mellett.

Az ingyenes nyílt nap végén a résztvevők boldogan távoztak, tele energiával és lelkesedéssel, készen arra, hogy továbbra is részt vegyenek a város sportéletében, és élvezzék a sport nyújtotta örömöket és előnyöket.

Foró: Pataky Éva, Fabriczi István

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email