A 2023-as Év sportolója szakmai és az Év sportolója közönség díját is elvittük a II. Dunakeszi Sportgálán

A Magyarság Sportcsarnokban második alkalommal került sor azon városi tanulók, testnevelő tanárok, sportegyesületi versenyzők és edzők ünnepélyes köszöntésére, akik 2023-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a budapesti, országos és nemzetközi versenyeken, ezzel is fokozva Dunakeszi város hírnevét. Az eseményen részt vett Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere, Juhász Ádám, Dunakeszi Alag városrész alpolgármesteri megbízottja, Seltenreich József sportigazgató, Sipos Dávid, Dunakeszi Város alpolgármestere, valamint Temesvári István, a Városi Sportegyesület Dunakeszi elnöke. Kundlya Zsófia volt az esemény háziasszonya, aki köszöntötte a díjazottakat és vendégeiket.

Az eseményt Dióssi Csaba és Seltenreich József nyitotta meg, kiemelve a díjazottak áldozatos munkáját és kitartását. Seltenreich József megemlékezett Ibrányi Márta nénire, aki munkásságával, a sport szeretetének átadásával rengeteget tett a Dunakeszi sportért az elmúlt évtizedekben. Tiszteletére létrehozták az Ibrányi Márta edzői díjat, melyet Bottyán Tibornak, a VSD atlétika szakosztály vezetőjének adtak oda.

A Skating Rebel’s műsorát követően Dióssi Csaba adta át a diákolimpia fővárosi és országos versenyein kiváló eredményeket elért tanulók jutalmait. A VSD sportolói és edzői több mint 120 kitüntetést vehettek át az est folyamán.

Dióssi Csaba hivatalos Facebook-oldalán február 24-ig lehetett szavazni az Év közönség díjasára. A közönség szavazatai alapján Volentics Anna asztaliteniszező nyerte el a díjat, kiemelkedő teljesítményéért a 2023-as év során. Anna nem csupán tehetség, hanem kitartás és elszántság példaképe is, méltó arra, hogy elnyerje a közönség elismerését és támogatását.

A 2023-as Dunakeszi év sportolója díját Huller Dániel atléta kapta meg az előző évben elért kiváló országos és nemzetközi eredményeiért


Az esemény zárásaként Temesvári István, a VSD elnöke köszöntő beszédet tartott. Szavai során visszatekintett az egyesület kezdetére és az elmúlt évtized fejlődésére, kiemelve, hogy a Városi Sportegyesület Dunakeszi most már jelentős szereplőként szerepel az ország sportéletében.

Gratulálunk minden díjazottnak, és nagyon büszkék vagyunk rátok!

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email