Kézilabdázóink hétvégén 100 százalékos teljesítményt nyújtottak!

A férfi felnőtt csapatunk az idei szezonban megszerezte első győzelmét, a BVSC-Zugló csapatát győzte le a Magyarság Sportcsarnokban. Az első félidőben csapatunk 10:9-es vezetéssel zárt. A vendégek a folytatásban 14:16-ra megléptek, de csapatunknak sikerült fordítania a mérkőzésen. Az utolsó harmadban 16:6-os rohammal 8 gólos győzelmet arattunk.

Ez a győzelem jelenleg a harmadik helyet jelenti a tabellán. A bajnokság rendkívül szoros, hiszen 12 mérkőzésből 4 döntetlen született, és 5 mérkőzésen maximum 3 találat döntött a csapatok javára. A vezetőedző, Horváth László, a mérkőzésről elmondta, hogy az első félidőben sok küzdelem volt, de a második félidőben javult a védekezés és az ötletes támadások is. A kapusteljesítmény is segítette csapatunkat. Örülnek a megérdemelt győzelemnek és bíznak a jó folytatásban.

A végeredmény: VS Dunakeszi – BVSC-Zugló 30 : 22 (10 : 9).

VSD csapata: Nagy(kapus 13 védés), Fábrics(kapus), Apró (8 gól), Bognár(2 gól), Firon(1 gól), Lakatos, Fekete, Kovács B.(1 gól), Laboncz, Kovács M., Madár(2 gól), Molnár(4 gól), Németh(7 gól), Szórádi(3 gól), Varga, Galbos(2 gól)

A következő hazai mérkőzésünk: 2023.11.11-én 18:00 órakor lesz, ahol az- FTC U21 csapatát fogadjuk!

A Pest vármegye I. osztályú női csapatunk Gyömrőre utazott a következő kerettel: Kézdi Janka, Román Erika (2), Moksony Mariann (3), Rezneki Zsuzsanna (1), Haris Zsuzsanna, Gyetván Krisztina (13), Móré Katalin (9), Tóth Tímea, Povázsay Nóra (3), Kovácsné Birkás Anikó (2), Lázár Ildikó (1), Balázsovics Zsanett

A mérkőzés hasonlított a múlt hetire, de most már Dunakeszi csapata vezetett az első perctől kezdve. Bár a hetedik percig kétszer visszakapaszkodott a Gyömrő, a lányok lassan belemelegedtek a játékba és elszakadtak ellenfelüktől. Időnként a játék kapkodónak tűnt, és sok ziccer maradt ki. Mégis, a félidőben már 15-19-re álltunk. A második félidőben sem tudott közelebb kerülni a Gyömrő, és a végén a lányok rutinja és összeszokottsága érvényesült. Bár sok helyzetet hagytak ki a lányok, növelni tudták az előnyüket. A mérkőzés 27-34-el zárult, és ezzel csapatunk az egyetlen 100%-os csapat a bajnokságban. Jövő héten ismét idegenben játszunk, Dunavarsányban.

NB II női felnőtt: VSD-Füzesabony 29:22 Megye II férfi felnőtt VSD-Érd 20:19

Gratulálunk a női felnőtt és férfi megye II-es csapatunknak és edzőiknek a hétvégi győzelmekhez!

Ossza meg másokkal is

Share on facebook
Share on email